Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
Необходими продукти за два сандвича:
- 4 филийки пълнозърнест хляб
- масло за намазване
- сол, черен пипер според вкуса
- 70 грама фино нарязана шунка
- 70 грама настърган кашкавал
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте масло в тиган, чукнете яйцата и разбъркайте. След 4-5 минути подправете със сол, черен пипер и охладете. Загрейте гофретник, намажете филийките с масло и добавете кашкавал.
Отгоре подредете шунката. Разпределете яйцата върху нея, поръсете с още малко кашкавал и покрийте с другите две филийки.
Запечете сандвичите за 5 минути и ги сложете в чиния. Поднесете, разрежете и с удоволствие хапнете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: damndelicious.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Домашен кашкавал с извара и масло
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник