Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник

Необходими продукти за два сандвича:
- 4 филийки пълнозърнест хляб
- масло за намазване
- сол, черен пипер според вкуса
- 70 грама фино нарязана шунка
- 70 грама настърган кашкавал
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте масло в тиган, чукнете яйцата и разбъркайте. След 4-5 минути подправете със сол, черен пипер и охладете. Загрейте гофретник, намажете филийките с масло и добавете кашкавал.
Отгоре подредете шунката. Разпределете яйцата върху нея, поръсете с още малко кашкавал и покрийте с другите две филийки.
Запечете сандвичите за 5 минути и ги сложете в чиния. Поднесете, разрежете и с удоволствие хапнете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: damndelicious.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
- Рулца от печени чушки с шунка и извара
- Питки с плънка от кашкавал
- Бързи кашкавалени масленки
- Зеленчуков сандвич с веган майонеза
- Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка
Коментари към Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник