Гъбени сандвичи с кашкавал

Необходими продукти:
- 100 грама пресни печурки
- 1 малка глава лук
- 100 грама настърган кашкавал
- 2 супени лъжици заквасена сметана
- стръкчета магданоз за украса
- по щипка сол и прясно смлян черен пипер
- 1 скилидка чесън
- 1-2 супени лъжици растително олио без мирис
- 30 грама краве масло
- хляб/франзела
Начин на приготвяне:
Нарежете печурките на тънки плочки. Лука накълцайте ситно и изпържете до омекване в растителната мазнина. Тогава прибавете гъбите и ги пържете 3-4 минути, като междувременно бъркате. Подсолете, поръсете с щипка смлян черен пипер, добавете пресованата чеснова скилидка.
Кашкавала смесете със сметаната.
Нарежете хляба на филии, които намажете от едната страна с масло. След това разпределете гъбената запръжка, а върху нея - кашкавала със сметаната.
Сложете сандвичите за четвърт час в загрята на 200 градуса фурна. Когато се покрият с апетитна коричка, украсете ги с пресен магданоз и поднесете горещи.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: menu-doma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Гъби на фурна с лук и кашкавал
- Печени гъби с мащерка и чесън
- Гъбена салата с моркови, кашкавал и кисели краставички
- Гъбено песто с орехи и пармезан
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Пресни бели гъби
- Пица с гъби, сирена и чесън
- Печени гъби с пармезан и чесън
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Жулиен в легло от картофи
Коментари към Гъбени сандвичи с кашкавал