Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Гъбени сандвичи с кашкавал

Гъбени сандвичи с кашкавал

Гъбени сандвичи с кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 100 грама пресни печурки
  • 1 малка глава лук
  • 100 грама настърган кашкавал
  • 2 супени лъжици заквасена сметана
  • стръкчета магданоз за украса
  • по щипка сол и прясно смлян черен пипер
  • 1 скилидка чесън
  • 1-2 супени лъжици растително олио без мирис
  • 30 грама краве масло
  • хляб/франзела


Начин на приготвяне:

Нарежете печурките на тънки плочки. Лука накълцайте ситно и изпържете до омекване в растителната мазнина. Тогава прибавете гъбите и ги пържете 3-4 минути, като междувременно бъркате. Подсолете, поръсете с щипка смлян черен пипер, добавете пресованата чеснова скилидка.

Кашкавала смесете със сметаната.

Нарежете хляба на филии, които намажете от едната страна с масло. След това разпределете гъбената запръжка, а върху нея - кашкавала със сметаната.

Сложете сандвичите за четвърт час в загрята на 200 градуса фурна. Когато се покрият с апетитна коричка, украсете ги с пресен магданоз и поднесете горещи.

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: menu-doma.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиБотаникаЛюбопитноСоциални грижиЗдравни съветиХрани и ястияСнимкиСъставкиДиетиНовиниПсихологияПроизводителиЛайфстайлИсторияАлт. медицинаКлинични пътеки