Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пилешки воденички с лук, задушени в бяло вино

Пилешки воденички с лук, задушени в бяло вино

от 19 окт 2016г.
Пилешки воденички с лук, задушени в бяло вино - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

1 килограм пилешки воденички
1 глава лук
1 среден морков
1 червена сладка чушка
1 супена лъжица брашно
8 супени лъжици бяло вино
сол и черен пипер на вкус
дафинов лист

 

Начин на приготвяне:

Измийте воденичките със студена вода. Настържете моркова, лука и чушката нарежете ситно.

Сложете воденичките в подходящ съд, залейте с вода и сложете на котлона и нека се варят 5 минути. Отцедете течността.

Прехвърлете в дълбок тиган, налейте 1 чаена чаша вода или бульон по избор. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.

Разтворете брашното във виното и налейте сместа при воденичките. Сложете дафинов лист и оставете ястието да се задушава около час.

Поднесете го с гарнитура от сварени картофи.

Добър апетит!

Снимка: chtoprigotovit.ru

Още по темата:
  • Как и колко да варим субпродуктите (2 част) Как и колко да варим субпродуктите (2 част)
  • Как и колко да варим субпродуктите (І част) Как и колко да варим субпродуктите (І част)
  • Баница от бутер тесто с плънка от пилешки дреболии Баница от бутер тесто с плънка от пилешки дреболии
  • Печени кюфтета от субпродукти в було Печени кюфтета от субпродукти в було
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пилешки воденички с лук, задушени в бяло вино

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пилешки воденички с лук, задушени в бяло вино
    www.framar.bg 
    на 17 August 2025 в 18:47
    Коментирайте "Пилешки воденички с лук, задушени в бяло вино"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Как и колко да варим субпродуктите (2 част)
  • Как и колко да варим субпродуктите (І част)
  • Пилешки воденички
  • Говежди (телешки) език – здравни ползи за организма и употреба в кулинарията
  • Свински бъбреци – здравни ползи и противопоказания за консумация
  • Пържени пилешки трътки с подправки
  • Говеждо виме
  • Свински език – хранителен състав, предимства и противопоказания
  • Студена салата от пилешки воденички с лук и соев сос
  • Пържени пилешки воденички с лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
ДефибрилацияДефибрилация

Дефибрилация

от 16 авг 2025г.Прочети повече
Инфекция с Вибрио вулнификус (Vibrio vulnificus) - заразяване, симптоми, лечениеИнфекция с Вибрио вулнификус (Vibrio vulnificus) - заразяване, симптоми, лечение

Инфекция с Вибрио вулнификус (Vibrio vulnificus) - заразяване, симптоми, лечение

от 16 авг 2025г.Прочети повече
Назначението на антиваксъри в Комитета по ваксинационни политики разбуни ИталияНазначението на антиваксъри в Комитета по ваксинационни политики разбуни Италия

Назначението на антиваксъри в Комитета по ваксинационни политики разбуни Италия

от 15 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 32 дни, 5 часа и 29 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 37 дни, 8 часа и 51 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПОСТ - НЕПРОЛ М гел 50 г

ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН ФУКОИДАН капсули * 60

МЕТАЛЕН КАПАН ЗА ПЛЪХОВЕ K - 3003

ОЛАНЗАКОН таблетки 10 мг * 28 ФАРМАКОНС

АБОФАРМА МАГНЕФОРС ЛИКУИД + В6 СТИК с вкус на кола * 20

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ТАВАНИК таблетки 500 мг * 7 САНОФИ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 22:57:26

ТАВАНИК таблетки 500 мг * 7 САНОФИ

Коментар на: Петко Стоянов от 16 авг 2025г. в 21:18:41

ПРИМЛАЙФ ВЕЧЕРНА ИГЛИКА капсули 500 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 19:21:00

Възпаление на кръвоносните съдове

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 19:19:52

СИОФОР таблетки 1000 мг * 30 BERLIN CHEMIE

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 19:16:30
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival