7 плода, които ще станат по-вкусни, ако ги подсолите

Да ядете солени... плодове? Да, звучи странно, но щипка сол може да промени вкусовете им, с които сме свикнали, и да ни открие нови неподозирани такива. Вижте 7 плода, които ще станат по-вкусни, ако ги подсолите, и не се страхувайте да направите своите гастрономически експерименти.
Ананас. Може да ви се струва нелогично, но солта придава на ананаса още по-голяма сладост.
Грейпфрут. В случая белите кристалчета премахват горчивината на цитруса и вкусът му се променя напълно.
Праскова. Обикновената или пушената сол ще разкрият един нов и непознат вкус на плода.
Зелени ябълки - опитайте ги с едра сол.
Диня. Подсолена тя има по-наситен вкус.
Пъпеш. Ароматният сочен плод става неузнаваем на вкус, ако го подсолим.
Ягода. Изисканост под нова форма.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
ПРОМОЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
АТАКАМСКА ДРЕВНА СОЛ 300 г ЗДРАВНИЦА
НовСИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ХВОЙНА 100 г
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Какво лекува английската сол
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
- Повишава ли солта ниското кръвно налягане
- Кактус
- Гранадила - ползи за здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Млечно смути със замразени плодове
- Солеви разтвори
Коментари към 7 плода, които ще станат по-вкусни, ако ги подсолите