7 плода, които ще станат по-вкусни, ако ги подсолите

Да ядете солени... плодове? Да, звучи странно, но щипка сол може да промени вкусовете им, с които сме свикнали, и да ни открие нови неподозирани такива. Вижте 7 плода, които ще станат по-вкусни, ако ги подсолите, и не се страхувайте да направите своите гастрономически експерименти.
Ананас. Може да ви се струва нелогично, но солта придава на ананаса още по-голяма сладост.
Грейпфрут. В случая белите кристалчета премахват горчивината на цитруса и вкусът му се променя напълно.
Праскова. Обикновената или пушената сол ще разкрият един нов и непознат вкус на плода.
Зелени ябълки - опитайте ги с едра сол.
Диня. Подсолена тя има по-наситен вкус.
Пъпеш. Ароматният сочен плод става неузнаваем на вкус, ако го подсолим.
Ягода. Изисканост под нова форма.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН СОЛИ ЗА ВАНА АЛКАБАЛАНС 700 г
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ХВОЙНА 100 г
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ЛАВАНДУЛА 100 гр.
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С РОЗМАРИН 100 гр.
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Какво лекува английската сол
- Кактус
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Натурални заместители на солта
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Млечно смути със замразени плодове
- Солеви разтвори
Коментари към 7 плода, които ще станат по-вкусни, ако ги подсолите