Печени фъстъци с мед и сол

Необходими продукти:
- 200-300 грама безсолни обелени фъстъци
- 3-4 супени лъжици разтопен мед
- 3/4 чаена чаша вода
- 3-4 щипки морска сол
- масло
Начин на приготвяне:
В сгорещена тенджера сложете меда, водата и фъстъците. Разбърквайте и след като заври изсипете сместа върху намазана с масло хартия за печене. Поръсете с морската сол и охладете. Поднесете фъстъците студени и им се насладете с напитка по избор.
Приятно хрускане!
Източник: www.kiwilimon.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИАБЕТИЧЕН ДЕСЕРТ СИНЕМОРЕЦ
БИОХЕРБА БИО ФЪСТЪЧЕН ТАХАН ОТ 100% СМЛЕНИ НЕБЕЛЕНИ ФЪСТЪЧЕНИ ЯДКИ 250 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
АТАКАМСКА ДРЕВНА СОЛ 300 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Какво лекува английската сол
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Ползи и вреди от консумацията на фъстъци
- Манука
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Полезни и вредни видове сол
- Агаве
Коментари към Печени фъстъци с мед и сол