Сиренова супа с крутони

Необходими продукти:
1,5-2 литра вода или бульон
4 картофа
2 супени лъжици фиде
400 грама топено сирене
20 грама масло
5-6 филии хляб
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, нарежете ги на тънки сламки и ги сварете в подсолена вода, докато станат почти готови. След това прибавете сиренето и разбъркайте добре. Когато то се разтопи и разтвори, оставете всичко да се вари до пълна готовност на картофите. Няколко минути преди да свалите от котлона, сложете фидето и парченце масло, подправете на вкус.
Нарежете хляба на малки кубчета и изпържете в масло до получаването на златист цвят. Разпределете супата в чинии и преди да сервирате, сложете крутоните.
Вашата сиренова супа с крутони е готова. Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовУРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Синьо сирене
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Козето сирене – особено полезна храна
Коментари към Сиренова супа с крутони