Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Билкови крутони с чесън и лук

Билкови крутони с чесън и лук

от 28 ное 2016г.
Билкови крутони с чесън и лук - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 500 грама хляб по избор, нарязан на кубчета
  • 1/2 чаена чаша студено пресован зехтин
  • 1 чаена лъжичка сух риган
  • 1 чаена лъжичка сух босилек
  • 1/2 чаена лъжичка суха мащерка
  • 1/2 чаена лъжичка чесън на прах
  • 1/2 чаена лъжичка лук на прах
  • 1/2 чаена лъжичка морска сол

Начин на приготвяне:

  • Загрейте фурната до 180 градуса и покрийте тава с хартия за печене.
  • Прехвърлете нарязания хляб в голяма купа.
  • В малка купа смесете зехтина с ригана, босилека, мащерката, чесновия прах, лука на прах и солта. Разбъркайте добре.
  • Поръсете 1/2 от сместа върху хлебните кубчета. Разбъркайте.
  • Поръсете с останалата билкова смес и отново разбъркайте.
  • Разпределете крутоните в подготвената тава и печете в продължение 25-30 минути до златисто кафяв цвят. Разбъркайте по средата на печенето.
  • Оставете ги да се охладят и съхранявайте в херметически затворен съд в срок до две седмици.

Приятен апетит!

Снимки: vanillaandbean.com

Още по темата:
  • Сиренова супа с крутони Сиренова супа с крутони
  • Гаспачо с чеснови крутони Гаспачо с чеснови крутони
  • Салата от домати и спанак с бекон и препечен хляб Салата от домати и спанак с бекон и препечен хляб
  • Салата от репички с рукола и крутони Салата от репички с рукола и крутони
5.0/5 1 оценка

Коментари към Билкови крутони с чесън и лук

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Билкови крутони с чесън и лук
    www.framar.bg 
    на 05 July 2025 в 06:42
    Коментирайте "Билкови крутони с чесън и лук"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
  • Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
  • Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 2
  • Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
  • Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
  • Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
  • Рецепти за домашен хляб с кокосово брашно
  • Домашен хляб с киселомлечна закваска
  • Понички от хляб с конфитюр от ягоди
  • Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 1
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2109 дни, 14 часа и 56 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2222 дни, 19 часа и 6 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 18 часа и 43 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 7 дни, 14 часа и 53 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 9 дни, 7 часа и 34 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 21 дни, 14 часа и 26 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЛЮКСЕОЛ МАСКА КЕРАТИН 200мл 337871

ЛЮКСЕОЛ МАСКА УКРЕПВАЩА 200мл 335570

ЛЮКСЕОЛ МАСКА П/В КОСОПАД 200мл 337222

КСИЛОМЕТАЗОЛИН капки за нос, разтвор 0.1 % 10 мл

СИНГУЛАР таблетки за дъвчене 4 мг * 28

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СОДА ЗА ПИЕНЕ таблетки * 30 НИКСЕН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 18:12:15

КЛАЦИД таблетки 250 мг * 10 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 18:11:15

КЛАЦИД таблетки 250 мг * 10 МАЙЛАН

Коментар на: Нина Пламенова Димитрова от 04 юли 2025г. в 15:30:22

ДЖАРДИНС таблетки 10 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 14:11:26

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 12:06:50
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival