Сирене в бекон на скара
Необходими продукти:
100 грама бекон
200 грама сирене
чубрица на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета с големина около 3 сантиметра. Бекона нарежете на тънки ивици, в които обвийте сиренето (парченце сирене в ивица бекон). Може да нанижете хапките на шишчета, но това не е задължително. След това изпечете предястието на скарата. Много е важно първо да сложите да се изпече страната, от която се застъпват двата края на бекона, за да може да се "запечата" хапката. Около минута запичане от всяка страна е напълно достатъчна. Другият важен момент е да не използвате мазнина.
Преди да поднесете, поръсете с чубрица или с друга любима подправки.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Вина и сирена - кое с какво?
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
Коментари към Сирене в бекон на скара