Яйчено руло с крема сирене, бекон и маслини
Необходими продукти:
5 яйца
4 супени лъжици брашно
1 супена лъжица нишесте
2 супени лъжици майонеза
75 грама краве масло
сол и черен пипер на вкус
нарязани на кръгчета маслини на вкус
магданоз на вкус
За плънката:
180 грама крема сирене
150 грама бекон
1 червена чушка, нарязана на кубчета
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата, към тях прибавете маслото, нарязано на кубчета, майонезата, сол и черен пипер на вкус и разбийте всичко заедно. След това изсипете брашното, смесено с нишестето и разбийте хубаво.
Застелете подходяща форма с хартия за печене, излейте в нея получената яйчна смес, отгоре подредете парченца маслини, а между тях поръсете нарязан магданоз.
Поставете съда в предварително загрята фурна, нека "блатът" се пече в продължение на 10 - 15 минути, след което извадете върху влажна кърпа и оформете руло.
Плънката пригответе, като смесите всички продукти за нея. Разпределете я в рулото, което може да поръсите с настърган кашкавал, ако желаете.

Увийте стегнато във фолио и приберете в хладилника.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ ЦВЕТНИ ЯЙЦА ОТ ТЕБЕШИР
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
НЕМ - НАТУРАЛНА ЯЙЧЕНА МЕМБРАНА капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОВОРОН капсули * 48 НАТУРФАРМА
ПЛАНТИС ЯЙЧЕНА МЕМБРАНА 300 мг капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Костилките от маслини прочистват червата
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
Коментари към Яйчено руло с крема сирене, бекон и маслини