Яйчено руло с крема сирене, бекон и маслини

Необходими продукти:
5 яйца
4 супени лъжици брашно
1 супена лъжица нишесте
2 супени лъжици майонеза
75 грама краве масло
сол и черен пипер на вкус
нарязани на кръгчета маслини на вкус
магданоз на вкус
За плънката:
180 грама крема сирене
150 грама бекон
1 червена чушка, нарязана на кубчета
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата, към тях прибавете маслото, нарязано на кубчета, майонезата, сол и черен пипер на вкус и разбийте всичко заедно. След това изсипете брашното, смесено с нишестето и разбийте хубаво.
Застелете подходяща форма с хартия за печене, излейте в нея получената яйчна смес, отгоре подредете парченца маслини, а между тях поръсете нарязан магданоз.
Поставете съда в предварително загрята фурна, нека "блатът" се пече в продължение на 10 - 15 минути, след което извадете върху влажна кърпа и оформете руло.
Плънката пригответе, като смесите всички продукти за нея. Разпределете я в рулото, което може да поръсите с настърган кашкавал, ако желаете.
Увийте стегнато във фолио и приберете в хладилника.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРИКС капсули * 30
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMILY ЯЙЧЕН 750 мл
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПАСТЬОРИЗИРАН ЯЙЧЕН БЕЛТЪК 1000 мл
ОВОРОН капсули * 48 НАТУРФАРМА
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Костилките от маслини прочистват червата
- Пъдпъдъчи яйца с пилешко в хрупкава панировка
- Яйце на фазан
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Руладини с бекон на фурна
Коментари към Яйчено руло с крема сирене, бекон и маслини