Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат

Необходими продукти:
хляб
колбас по избор
кашкавал
домати
1-2 яйца
галета
сол и подправки на вкус
магданоз на вкус
сусам
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Отрежете корите на филиите хляб (може само от трите страни).
Върху всяка сложете по тънък лист кашкавал, а върху него в средата по малко нарязани домати, колбас, магданоз.
Навийте рулца. Потопете ги в разбитите яйца, след това оваляйте в галетата, смесена с подправките и сусама.
Изпържете в силно нагорещено олио, докато придобият златиста хрупкава коричка.
Готовите изваждайте върху хартия, тя ще поеме излишната мазнина.
Поднесете рулцата със сос по ваш избор. Може да направите такъв от заквасена сметана или кисело мляко с чесън и зелени подправки.
Добър апетит!
Снимки: edaking.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Цветни рулца от тортила питки
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан
- Да разбием заблудите - хляба
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат