Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат
Необходими продукти:
хляб
колбас по избор
кашкавал
домати
1-2 яйца
галета
сол и подправки на вкус
магданоз на вкус
сусам
олио за пържене

Начин на приготвяне:
Отрежете корите на филиите хляб (може само от трите страни).

Върху всяка сложете по тънък лист кашкавал, а върху него в средата по малко нарязани домати, колбас, магданоз.


Навийте рулца. Потопете ги в разбитите яйца, след това оваляйте в галетата, смесена с подправките и сусама.

Изпържете в силно нагорещено олио, докато придобият златиста хрупкава коричка.
Готовите изваждайте върху хартия, тя ще поеме излишната мазнина.

Поднесете рулцата със сос по ваш избор. Може да направите такъв от заквасена сметана или кисело мляко с чесън и зелени подправки.
Добър апетит!
Снимки: edaking.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Рулца от тортила питка с апетитка
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Цветни рулца от тортила питки
- Двуседмична диета с хляб
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат