Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат

Необходими продукти:
хляб
колбас по избор
кашкавал
домати
1-2 яйца
галета
сол и подправки на вкус
магданоз на вкус
сусам
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Отрежете корите на филиите хляб (може само от трите страни).
Върху всяка сложете по тънък лист кашкавал, а върху него в средата по малко нарязани домати, колбас, магданоз.
Навийте рулца. Потопете ги в разбитите яйца, след това оваляйте в галетата, смесена с подправките и сусама.
Изпържете в силно нагорещено олио, докато придобият златиста хрупкава коричка.
Готовите изваждайте върху хартия, тя ще поеме излишната мазнина.
Поднесете рулцата със сос по ваш избор. Може да направите такъв от заквасена сметана или кисело мляко с чесън и зелени подправки.
Добър апетит!
Снимки: edaking.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Хлебен пудинг
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Ягодово руло
- Яжте хляб - за отслабване
- Мариновани пилешки хапки
- Питка за Бъдни вечер с мед
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат