Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат
Необходими продукти:
хляб
колбас по избор
кашкавал
домати
1-2 яйца
галета
сол и подправки на вкус
магданоз на вкус
сусам
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Отрежете корите на филиите хляб (може само от трите страни).
Върху всяка сложете по тънък лист кашкавал, а върху него в средата по малко нарязани домати, колбас, магданоз.
Навийте рулца. Потопете ги в разбитите яйца, след това оваляйте в галетата, смесена с подправките и сусама.
Изпържете в силно нагорещено олио, докато придобият златиста хрупкава коричка.
Готовите изваждайте върху хартия, тя ще поеме излишната мазнина.
Поднесете рулцата със сос по ваш избор. Може да направите такъв от заквасена сметана или кисело мляко с чесън и зелени подправки.
Добър апетит!
Снимки: edaking.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Цветни рулца от тортила питки
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
Коментари към Хлебни рулца с колбас, кашкавал и домат