Сиренки с чесън и копър в бекон
Необходими продукти:
500 грама извара или комбинирайте със сирене
ивици бекон
2 яйца
2 супени лъжици брашно
връзка копър
няколко скилидки чесън
щипка захар
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете в подходящ дълбок съд изварата. Към нея прибавете яйцата, брашното, нарязан копър и намачкан чесън, щипка захар и сол на вкус.

Направете тесто от продуктите и оформете като малки топки, които увийте в ивици бекон.


Подредете получените сиренки в тиган, затворете с капак и изпечете до златисто.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Тутманик
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Панирани зелени домати
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мус от крема сирене с краставици и копър
Коментари към Сиренки с чесън и копър в бекон