Пастет от извара с бекон и маслини

Необходими продукти:
50 грама настърган пармезан
100 грама бекон
450 грама извара
2 белтъка
стрък магданоз по желание
200 грама маслини без костилки
олио за подмазване на съда
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте изварата с белтъците и настъргания пармезан. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Получената смес разпределете в подходящи формички за печене, които предварително сте подмазали с олио. Заравнете повърхността с потопена във вода лопатка.
Нарежете бекона на малки парчета, измийте магданоза и откъснете само листенцата.
Върху изварата подредете маслините, парченцата бекон и ги притиснете леко, за да потънат малко в изварата.
Поръсете с листенца магданоз (ако решите да използвате) и изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 минути.
Може да поднесете ястието и топло, и студено.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 2 СИНЬО-ЧЕРЕН
АРИХОЛ ДЖЪМП таблетки * 60
АКТИВ ОЗОН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
СОУ СИМПЪЛ SHINY НАТУРАЛЕН СЕРУМ ЗА ПОДХРАНВАНЕ И РАСТЕЖ НА КОСАТА 100 мл
МАСЛО ОТ РИГАН ОРГАНИК 30 мг 30 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- Немска топла салата от картофи с бекон, масло и копър
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Маслина (европейска)
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
Коментари към Пастет от извара с бекон и маслини