Пастет от извара с бекон и маслини

Необходими продукти:
50 грама настърган пармезан
100 грама бекон
450 грама извара
2 белтъка
стрък магданоз по желание
200 грама маслини без костилки
олио за подмазване на съда
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте изварата с белтъците и настъргания пармезан. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Получената смес разпределете в подходящи формички за печене, които предварително сте подмазали с олио. Заравнете повърхността с потопена във вода лопатка.
Нарежете бекона на малки парчета, измийте магданоза и откъснете само листенцата.
Върху изварата подредете маслините, парченцата бекон и ги притиснете леко, за да потънат малко в изварата.
Поръсете с листенца магданоз (ако решите да използвате) и изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 минути.
Може да поднесете ястието и топло, и студено.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8.3 ЗЛАТИСТО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ СТРАХОВЕ И ФОБИИ
БОГАТИНА ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО EXTRA VIRGIN 20 мл
МЕА НАТУРА КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ОРГАНИЧЕН ЗЕХТИН 100 мл
ЛЮКСЕОЛ БАЛСАМ ЗА КОСА ПРИ КОСОПАД 200 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Костилките от маслини прочистват червата
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
Коментари към Пастет от извара с бекон и маслини