Пастет от извара с бекон и маслини

Необходими продукти:
50 грама настърган пармезан
100 грама бекон
450 грама извара
2 белтъка
стрък магданоз по желание
200 грама маслини без костилки
олио за подмазване на съда
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте изварата с белтъците и настъргания пармезан. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Получената смес разпределете в подходящи формички за печене, които предварително сте подмазали с олио. Заравнете повърхността с потопена във вода лопатка.
Нарежете бекона на малки парчета, измийте магданоза и откъснете само листенцата.
Върху изварата подредете маслините, парченцата бекон и ги притиснете леко, за да потънат малко в изварата.
Поръсете с листенца магданоз (ако решите да използвате) и изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 минути.
Може да поднесете ястието и топло, и студено.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН МАСЛИНА ТОСКАНА 150 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 4.3 ЗЛАТИСТО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП МАСКА ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 250 мл
АКТИВ ОЗОН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЦЕТАФИЛ ХИДРАТИРАЩ НОЩЕН КРЕМ 48 мл
НовГЛОБАЛ ХИЙЛИНГ РИГАН МАСЛО капсули * 60
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Маслина (европейска)
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
Коментари към Пастет от извара с бекон и маслини