Пастет от извара с бекон и маслини

Необходими продукти:
50 грама настърган пармезан
100 грама бекон
450 грама извара
2 белтъка
стрък магданоз по желание
200 грама маслини без костилки
олио за подмазване на съда
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте изварата с белтъците и настъргания пармезан. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Получената смес разпределете в подходящи формички за печене, които предварително сте подмазали с олио. Заравнете повърхността с потопена във вода лопатка.
Нарежете бекона на малки парчета, измийте магданоза и откъснете само листенцата.
Върху изварата подредете маслините, парченцата бекон и ги притиснете леко, за да потънат малко в изварата.
Поръсете с листенца магданоз (ако решите да използвате) и изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 минути.
Може да поднесете ястието и топло, и студено.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕКТАМИКС ХОЛЕСТЕРОЛ 400 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 7 НАТУРАЛНО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ПАНИЧЕСКА АТАКА
НЕИСС КРЕМ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ ДЕТОКС С АКТИВЕН ВЪГЛЕН 100 мл
АЛВИТЕК-КОМПЛЕКС капсули * 30
СОУ СИМПЪЛ ATOPI GONE ОЛИО ПРИ АТОПИЧНА КОЖА 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Костилките от маслини прочистват червата
- Руладини с бекон на фурна
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Салата от маслини и лук
- Мариновано овче сирене с босилек
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Желиран десерт от извара с праскови
- Спаначен пудинг с извара и кашкавал
Коментари към Пастет от извара с бекон и маслини