Сирене бри с карамелена коричка
Необходими продукти:
- 1 пита сирене бри (около 250 грама)
- 1 супена лъжица захар
- 1/2 чаена лъжица сол
- хляб или крекери за сервиране
Начин на приготвяне:
На 180 градуса опечете сиренето бри в малък съд за 10 минути.
Поръсете със сол и захарта, като го покриете равномерно с кристалчетата.
Включете фурната на функция грил и го запечете, докато се карамелизира.
Сервирайте, след като изчакате 10 минути и се насладете на топящото се сирене върху качествен хляб.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г 042004 FAMILLE MARY
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ МАСЛЕНО - ЗАХАРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 200 мл
ОРГАНИК ШОП ЛИФТИНГ БОДИ КРЕМ ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ КАПУЧИНО 450 мл
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ КРЕМ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 200 мл
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Карамелизирана захар - рецепта
- E150(a) Карамел обикновен
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- E150(c) Амонячен карамел
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Козето сирене – особено полезна храна
Коментари към Сирене бри с карамелена коричка