Сирене бри с карамелена коричка

Необходими продукти:
- 1 пита сирене бри (около 250 грама)
- 1 супена лъжица захар
- 1/2 чаена лъжица сол
- хляб или крекери за сервиране
Начин на приготвяне:
На 180 градуса опечете сиренето бри в малък съд за 10 минути.
Поръсете със сол и захарта, като го покриете равномерно с кристалчетата.
Включете фурната на функция грил и го запечете, докато се карамелизира.
Сервирайте, след като изчакате 10 минути и се насладете на топящото се сирене върху качествен хляб.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ESN DESIGNER ПРОТЕИНОВ БАР 60 г * 3
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ МАСЛО ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 200 мл
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЗЛАТЕН БУДОАР
НовФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Карамелизирана захар - рецепта
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Тутманик
- E150(a) Карамел обикновен
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Шоколадов кекс с пълнеж от крема сирене
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Карамелен сос от кондензирано мляко и мед
- Питка със сирене
Коментари към Сирене бри с карамелена коричка