Свински пържоли с кашкавал на тиган

Необходими продукти:
- 2 супени лъжици масло
- 3 супени лъжици сос Маринара
- 4 свински пържоли от контрафиле
- 150 грама кашкавал, нарязан на тънки филийки
- сол и черен пипер на вкус
- пресен магданоз, ситно нарязан
Начин на приготвяне:
- Подправете свинското филе със сол и черен пипер на вкус от двете страни.
- Разтопете маслото в голям тиган на средно силен огън.
- Добавете 2 супени лъжици сос Маринара и разбъркайте, за да се смесят.
- Поставете пържолите в тигана и ги запечете около 3-4 минути от всяка страна.
- Прехвърлете ги в тавичка, заедно с отделилия се сос и намажете с останалия сос Маринара.
- Разпределете кашкавала върху тях и ги запечете в силно загрята фурна за около 5 минути, докато се разтопи.
- Поръсете с пресен магданоз и поднесете.
Приятен апетит!
Снимка: theironyou.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско бон филе с гъби
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско бон филе в бутер тесто с шунка, лук и кашкавал
- Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
- Пилешко филе с мед и лимон
Коментари към Свински пържоли с кашкавал на тиган