Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън

Необходими продукти:
500 грама свинско филе
200 грама кашкавал
2 домата
3 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на парчета с дебелина 3 - 4 сантиметра, доматите на кръгчета, а чесъна на плочки.
Направете разрези по филето (през около сантиметър), но не нарязвайте на парчета, трябва да се получи като хармоника. Овкусете със сол и черен пипер. Самите разрези също натрийте с подправки и след това в тях сложете по парче кашкавал, кръгче домат и плочка чесън.
Увийте месото във фолио, сложете в тава и поставете във фурната за около час при 180 градуса.
През това време може да приготвите гарнитура от картофени гъби. За целта сварете до готовност малки картофи, без да ги обелвате. След това от тях оформете гъби, които запържете за кратко в нагорещено олио до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Бавно приготвени свински пържоли с много сметана
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско с гъби в сметана
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско бон филе с гъби
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Свински пържоли с портокали и горчица
- Печено свинско по френски
Коментари към Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
Имам претенции да съм много добра в кухнята.Не се лъжете от снимката.Резултатът е недопечено,сурово и твърдо месо с изтекъл кашкавал по фолиото. Жалко за похарчените пари.Ще трябва да измисляме какво да правим с месото.Не подвеждайте хората за тази не толкова евтина и не толкова ефектна в крайна сметка рецепта.