Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свинско с домати и лук на фурна

Свинско с домати и лук на фурна

Свинско с домати и лук на фурна - изображение

Необходими продукти:

  • 600 грама свинско месо
  • по 2 глави лук, моркова, домата и сладки чушки
  • 200 милилитра доматен сок
  • 100 милилитра вода
  • подправки (сол, сушени билки, черен пипер и други)

 

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на едри парчета, които запържете и изсипете в тава.

Лука, морковите и чушките нарежете на сламки и ги изпържете в олио. Добавете нарязаните домати, налейте сока, водата и задушете всичко за 3 минути.

С готовия сос залейте свинското, подправете и изпечете за 40 минути във фурната при 190 градуса.


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноЛайфстайлАнкети