Свинско с домати и лук на фурна

Необходими продукти:
- 600 грама свинско месо
- по 2 глави лук, моркова, домата и сладки чушки
- 200 милилитра доматен сок
- 100 милилитра вода
- подправки (сол, сушени билки, черен пипер и други)
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на едри парчета, които запържете и изсипете в тава.
Лука, морковите и чушките нарежете на сламки и ги изпържете в олио. Добавете нарязаните домати, налейте сока, водата и задушете всичко за 3 минути.
С готовия сос залейте свинското, подправете и изпечете за 40 минути във фурната при 190 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Пържено свинско с мащерка и домати
- Печено свинско със сос от череши и вино
- Свинско в бира със сусамово масло
- Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
- Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Коментари към Свинско с домати и лук на фурна