Свинско с домати и лук на фурна
Необходими продукти:
- 600 грама свинско месо
- по 2 глави лук, моркова, домата и сладки чушки
- 200 милилитра доматен сок
- 100 милилитра вода
- подправки (сол, сушени билки, черен пипер и други)
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на едри парчета, които запържете и изсипете в тава.
Лука, морковите и чушките нарежете на сламки и ги изпържете в олио. Добавете нарязаните домати, налейте сока, водата и задушете всичко за 3 минути.
С готовия сос залейте свинското, подправете и изпечете за 40 минути във фурната при 190 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Рецепти за свинска пача чорба
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Свински врат с дюли и червено вино
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско с гъби в сметана
Коментари към Свинско с домати и лук на фурна