Салата с резене, нектарини, репички и сирене
Необходими продукти:
- 1 глава резене
- 2 нарязани нектарини
- 1 глава лук, нарязана на полумесеци
- половин връзка репички, нарязани фино
- 50 грама настъргано сирене
- сол и зехтин според вкуса ви
- няколко стръка пресен копър
Начин на приготвяне:
Почистете резенето и го нарежете ситно. Сложете го в купа и прибавете нарязаните нектарини. Добавете лука, репичките, пресния копър и подправете със сол и зехтин. Разбъркайте, пресипете салатата в чиния и поръсете със сиренето. Охладете, поднесете и се насладете на свежия й вкус.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: damndelicious.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ЛАКТОГОНЕН
ХЕРБАЛКАН ЧАЙ ДЕТОКС 150 г
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДИВ КОПЪР 10 мл
БОНБОНИ АЛПИ * 100
ГИНЕКС капки 30 мл ENERGY GROUP
ЧАЙ ЛИТЪЛ БЕЪР ЗА ДЕЦА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Финокио (резене) - състав, ползи и вреди
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Рецепти за сирене пане
Коментари към Салата с резене, нектарини, репички и сирене