Резене на скара с ябълков дресинг

Необходими продукти:
- 4 корена резене
- 5 супени лъжици ябълков оцет
- 1 супена лъжица захар
- 1/4 чаша ябълков сок
- 1 лимон
- 1/2 чаена чаша нарязана зелена ябълка
Начин на приготвяне:
Сложете корените в тенджера, налейте вода, след завиране подсолете и след 10 минути отцедете. Нарежете резенето на две, загрейте скара и запечете.
Смесете ябълковия оцет и сок със захарта, добавете изцедения лимон и нарязаните плодове. Разбъркайте и поднесете ястието, гарнирано с получения дресинг.
Добър апетит!
Източник: www.cocinafacil.com.mx
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
АРОМА ЛАЙФ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ РЕЗЕНЕ 10 мл.
ПРАНАРОМ АЛЕРГОФОРС КОМФОРТ НА ОЧИТЕ И НОСА капсули * 30
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА БРОНХО + ЖЕЛЯЗО 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Резене, Морач, Див копър, Сминд
- Финокио (резене) - състав, ползи и вреди
- Сирене в бекон на скара
- Как да си направим дървени въглища в домашни условия?
- Почистете скарата и предотвратете повторното й замърсяване със суров картоф
- Печена млечна царевица с масло, чесън и подправки
- Печено авокадо със сирене, кокос и билки
Коментари към Резене на скара с ябълков дресинг