Сьомга с червен пипер на жар
Необходими продукти:
прясна сьомга
сол и смлян черен пипер на вкус
смес от червен пипер и смлени сушени домати
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на порции и всяка от тях подправете със сол и смлян черен пипер на вкус от двете страни.
Сложете в купа и поръсете с червен пипер и смлени сушени домати. Оставете сьомгата да се маринова за известно време.
Сложете върху решетка и изпечете на жар.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
ПРЕСТО МОКРИ КЪРПИ ЗА СКАРА МАЛИНА И ЛИМОН * 16
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Как да си направим дървени въглища в домашни условия?
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
Коментари към Сьомга с червен пипер на жар