Сьомга с червен пипер на жар

Необходими продукти:
прясна сьомга
сол и смлян черен пипер на вкус
смес от червен пипер и смлени сушени домати
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на порции и всяка от тях подправете със сол и смлян черен пипер на вкус от двете страни.
Сложете в купа и поръсете с червен пипер и смлени сушени домати. Оставете сьомгата да се маринова за известно време.
Сложете върху решетка и изпечете на жар.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
ЖАН Д'АРСЕЛ CAVIAR ОКОЛООЧЕН ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ХАЙВЕР 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
Коментари към Сьомга с червен пипер на жар