Сирене в лозови листа на скара

Необходими продукти:
250 грама подходящо сирене (най-добре Фета)
16 мариновани лозови листа
зехтин
Начин на приготвяне:
Разгънете внимателно лозовите листа и ги изплакнете със студена вода, за да се отстрани соленият вкус, след това подсушете с хартия.
Нарежете сиренето на 16 парчета и увийте всяко от тях в подготвените листа (оформете като сарми).
Нанижете ги на дървени шишчета и намажете листата с малко зехтин.
Изпечете върху силно загрята скара, като обръщате често, докато сиренето се разтопи (около 4 минути).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
АПИВИТА BEEVINE ELIXIR КОРИГИРАЩ И СТЯГАЩ БОГАТ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
ВЕГАВЕРО ДИВ КЕСТЕН И ЧЕРВЕНИ ЛОЗОВИ ЛИСТА БИО капсули * 120
КРЕВИЛ ВИТАЛ ВЕН ГЕЛ УМОРЕНИ КРАКА 500 мл
НовАСАМ КРОЙТЕРХОФ ГЕЛ СЪС СИЛЕН ЗАГРЯВАЩ ЕФЕКТ 250 мл
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Листа от къпина - ползи и приложение
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Почистете скарата и предотвратете повторното й замърсяване със суров картоф
- Тутманик
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Калцоне от пълнозърнесто тесто със спанак, сирене и домати
- Топчета мамалига със сирене
- Сос от сирене с лук, маслини и риган
Коментари към Сирене в лозови листа на скара