Печено авокадо със сирене, кокос и билки

Необходими продукти:
- 3 броя авокадо
- 125 грама крема сирене
- 100 грама сирене
- 1 чаена лъжичка сух риган
- 1/2 чаена лъжичка сминдух
- 1-2 стръка пресен босилек
- сол, черен пипер
- 30 грама кокосови стърготини
- 50 грама орехи, нарязани ситно
- зехтин за намазване
Начин на приготвяне:
Разполовете авокадото и премахнете ядката. Подправете със сол, черен пипер и загрейте скара. Запечете авокадото и оставете настрана.
В купичка сложете кокосовите стърготини, орехите, босилека, сминдуха, ригана и добавете сиренето, крема сиренето, солта и пипера според вкуса ви. Разбъркайте до получаването на еднородна смес.
Напълнете грилованото авокадо, подредете в чиния и поднесете платото, украсено със стръкчета пресен босилек.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.soppa365.fi
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ИРИС 150 мл
БИСТРОНГ ИНТИМЕН ГЕЛ 250 мл
РЕЛАКСИРАЩ ДУШ ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ МАНГО, КИВИ И АВОКАДО NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 330 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Сирене в лозови листа на скара
- Бърз и лесен салатен дресинг с авокадо
- Десет храни и напитки, които забавят стареенето
- Царевица на скара в пикантно масло
- Рецептите на Джейми Оливър: Пърленки с авокадо и сирене фета
- Пълнени печурки с крема сирене, бекон и пармезан
Коментари към Печено авокадо със сирене, кокос и билки