Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон

Необходими продукти:
- 1 франзела
- 220 грама крема сирене
- 100 грама кашкавал
- 2 скилидки чесън, нарязани на ситно
- 1/2 чаена лъжичка червен пипер
- 50 грама сушени домати
- 50 грама нарязани маслини
- 60 грама нарязана шунка или бекон
- 2 супени лъжици нарязан магданоз
- 1 чаена лъжичка чубрица
- сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете двата края на франзелата и с помощта на дървена лъжица издълбайте вътрешността. С помощта на телена бъркалка разбъркайте крема сиренето, добавете чесъна и кашкавала.
Подправете със сол, черен пипер и добавете нарязания бекон или шунка, чубрицата, магданоза, сушените домати и маслините.
Разбъркайте до хомогенност и напълнете багетата с получената смес. Завийте хляба в стреч фолио, охладете за час, разрежете на кръгчета и поднесете.
Добър апетит!
Източник: srecetas.es
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Най-сочната печена пуйка
- Ароматна запечена франзела с подправки, масло и кашкавал
- Бързи пици от багети
- Бърза пица Маргарита с франзела
- Мини пици от багета с кашкавал, чушки и маслини
- Запечена франзела със сирене и чесън
- Пълнена франзела с пилешко и гъби
- Виенска франзела
- Пълнено печено пиле с гъби, зеленчуци и сини сливи в тъмна бира
- Купички от франзела, пълни с риба и запечени с кашкавал
Коментари към Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон