Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон

Необходими продукти:
- 1 франзела
- 220 грама крема сирене
- 100 грама кашкавал
- 2 скилидки чесън, нарязани на ситно
- 1/2 чаена лъжичка червен пипер
- 50 грама сушени домати
- 50 грама нарязани маслини
- 60 грама нарязана шунка или бекон
- 2 супени лъжици нарязан магданоз
- 1 чаена лъжичка чубрица
- сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете двата края на франзелата и с помощта на дървена лъжица издълбайте вътрешността. С помощта на телена бъркалка разбъркайте крема сиренето, добавете чесъна и кашкавала.
Подправете със сол, черен пипер и добавете нарязания бекон или шунка, чубрицата, магданоза, сушените домати и маслините.
Разбъркайте до хомогенност и напълнете багетата с получената смес. Завийте хляба в стреч фолио, охладете за час, разрежете на кръгчета и поднесете.
Добър апетит!
Източник: srecetas.es
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Печено авокадо със сирене, кокос и билки
- Мини пици от багета с кашкавал, чушки и маслини
- Пресен чесън на жар със сос от печени зеленчуци и франзела с масло
- Виенска франзела
- Запечена франзела със сирене и чесън
- Бързи пици от багети
- Картофени мъфини с нежна млечна плънка и бекон
- Печена франзела с меко сирене и сметана
- Запечени чеснови филийки франзела с моцарела и риган
- Най-сочната печена пуйка
Коментари към Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон