Ароматна запечена франзела с подправки, масло и кашкавал
Необходими продукти:
200 грама масло
250 грама кашкавал
връзка зелен лук
връзка магданоз и копър
3 скилидки чесън
1 франзела

Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно ренде.

Разтопете маслото в микровълнова печка за 1 минута в съд с капак.

Нарежете зеления лук.

Накълцайте на ситно копъра и магданоза.

Смесете маслото, зелените подправки, кашкавала и лука. Намачкайте с вилица, за да се получи еднородна консистенция.
Обелете чесъна, намачкайте го с преса и го добавете към плънката. Нарежете франзелата на три части, след това всяка от тях разрежете надлъжно (както е показано на снимката).

Притиснете с пръсти вътрешната част на франзелата, за да се побере повече от сместа и напълнете.

Стегнете с конец всяко парче, за да не се разпадне при запичането.

Застелете тава с хартия за печене, върху нея подредете закуската. Сложете във фурната при 180 - 200 градуса за около 10 минути.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
КАНЕЛА ПРЪЧИЦИ * 3 МЕРКУРИЙ
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АТАКАМСКА ДРЕВНА СОЛ 300 г ЗДРАВНИЦА
ДЖИНДЖИФИЛ НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
СИТНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ В ПАКЕТ 1 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Обикновен маслен крем
- Калоферче
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Подходящи подправки за морска риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
Коментари към Ароматна запечена франзела с подправки, масло и кашкавал