Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Саганаки

Саганаки

Саганаки - изображение

Необходими продукти:


  • 200 грама сирене Кефалотири, нарязано фино
  • 1 супена лъжица брашно
  • 1 супена лъжица безсолно масло
  • резенчета лимон за украса и гарнитура

 

Начин на приготвяне:

 

В чиния сложете брашното и оваляйте всяко резенче сирене и от двете страни. Внимателно отстранете излишното количество. В тиган загрейте маслото и запържете до златисто и от двете страни. Подредете в чиния и украсете с резенчета лимон. Гарнирайте със сока им, разрежете и се насладете на вкуса с питие по ваш избор.

саганаки

Бон Апети и наздраве!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.anediblemosaic.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияНовиниЛюбопитноДиетиСпорт