Панирано пушено сирене с мак

Необходими продукти:
- 400 грама пушено сирене
- 2 яйца
- 1 чаена лъжица сол
- 80 грама брашно
- 100 грама галета
- 50 грама семена мак
- олио
Начин на приготвяне:
Нарежете пушеното сирене на парчета с дебелина около сантиметър.
Смесете галетата и мака в купа.
Яйцата подсолете и разбийте.
Оваляйте сиренето в брашното, потопете в яйцата и накрая в сместа от мак и галета.
Изпържете от двете страни (по около 2-3 минути от всяка) в добре нагорещено олио.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: detkab.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Картофени гофрети със сирене и чесън
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Панирано пушено сирене с мак