Панирано пушено сирене с мак
Необходими продукти:
- 400 грама пушено сирене
- 2 яйца
- 1 чаена лъжица сол
- 80 грама брашно
- 100 грама галета
- 50 грама семена мак
- олио
Начин на приготвяне:
Нарежете пушеното сирене на парчета с дебелина около сантиметър.
Смесете галетата и мака в купа.
Яйцата подсолете и разбийте.
Оваляйте сиренето в брашното, потопете в яйцата и накрая в сместа от мак и галета.
Изпържете от двете страни (по около 2-3 минути от всяка) в добре нагорещено олио.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: detkab.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Козето сирене – особено полезна храна
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
Коментари към Панирано пушено сирене с мак