Панирано пушено сирене с мак
Необходими продукти:
- 400 грама пушено сирене
- 2 яйца
- 1 чаена лъжица сол
- 80 грама брашно
- 100 грама галета
- 50 грама семена мак
- олио

Начин на приготвяне:
Нарежете пушеното сирене на парчета с дебелина около сантиметър.

Смесете галетата и мака в купа.

Яйцата подсолете и разбийте.


Оваляйте сиренето в брашното, потопете в яйцата и накрая в сместа от мак и галета.

Изпържете от двете страни (по около 2-3 минути от всяка) в добре нагорещено олио.


Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: detkab.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Рецепти за сирене пане
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Панирано пушено сирене с мак