Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Гъбен пай с крема сирене, сметана и кашкавал

Гъбен пай с крема сирене, сметана и кашкавал

Гъбен пай с крема сирене, сметана и кашкавал - изображение

Необходими продукти:


  • 300 грама маслено тесто
  • 300 грама пресни гъби по избор
  • 1 глава лук
  • 30 грама краве масло
  • пресни листенца рукола
  • 150 милилитра сметана за готвене
  • 150 грама настърган кашкавал
  • 225 грама крема сирене
  • сол, черен пипер
  • 1 стрък прясна мащерка
  • няколко стръка копър
  • 1 скилидка чесън


Начин на приготвяне:


Пригответе форма за пай, намаслете я и разстелете тестото. Отстранете излишните краища и оставете настрана. В тиган сгорещете маслото и запържете лука и гъбите.

Прибавете сметаната, крема сиренето и подправете със сол, черен пипер, мащерка, копър и чесън. Разбъркайте и охладете сместа.

Разпределете я в тестото и поръсете с настъргания кашкавал. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете пая за 30-35 минути. Охладете, разрежете и поднесете, гарниран с листенца прясна рукола.

Гъбен пай с крема сирене, сметана и кашкавал

Добър апетит!

Източник: www.everycakeyoubake.pl

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияСнимкиЛюбопитноНовиниСъставкиЗдравни съветиБотаникаПроизводителиЛайфстайлАлтернативна медицинаДиетиИсторияКлинични пътекиЛечения