Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
Необходими продукти:
- 230 грама сирене крема със стайна температура
- 1/2 чаена чаша безсолно масло със стайна температура
- 3 чаени чаши пудра захар
- 1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
Начин на приготвяне:
- Смесете съставките в голяма купа.
- Разбийте с миксер на ниска скорост в продължение на 30 секунди.
- Увеличете скоростта и продължете да разбивате още 2-3 минути до лек и пухкав крем.
- Използвайте глазурата за торта, кексчета, сладки или други любими изкушения.
Да ви е сладко!
Снимки: tablespoon.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Обикновен маслен крем
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Вина и сирена - кое с какво?
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
Коментари към Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло