Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло

Необходими продукти:
- 230 грама сирене крема със стайна температура
- 1/2 чаена чаша безсолно масло със стайна температура
- 3 чаени чаши пудра захар
- 1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
Начин на приготвяне:
- Смесете съставките в голяма купа.
- Разбийте с миксер на ниска скорост в продължение на 30 секунди.
- Увеличете скоростта и продължете да разбивате още 2-3 минути до лек и пухкав крем.
- Използвайте глазурата за торта, кексчета, сладки или други любими изкушения.
Да ви е сладко!
Снимки: tablespoon.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Обикновен маслен крем
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Чийзкейк в чашка
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Маслен крем за торти и сладкиши
Коментари към Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло