Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Венец от кайма с бекон, лук и чесън

Венец от кайма с бекон, лук и чесън

от 19 окт 2016г., обновено на 20 окт 2016г.
Венец от кайма с бекон, лук и чесън - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1/2 чаена чаша галета
  • 1/2 чаена чаша прясно мляко
  • 1 средно голяма глава жълт лук, нарязана на ситно
  • 2 скилидки чесън, пресовани
  • 230 грама бекон, нарязан на ситно
  • 2 големи яйца
  • 1 супена лъжица сос Уорчестър
  • 2 чаени лъжички сол
  • 1 чаена лъжичка сух риган
  • 1/4 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
  • 900 грама кайма /телешка, свинска или смес/
  • 1/2 чаена чаша домашен кетчуп

Начин на приготвяне:

  • Загрейте фурната до 180 градуса и подмажете дъното и стените на форма за кекс.
  • В малка купа смесете галетата и прясното мляко. Разбъркайте и заделете настрана.
  • Разбийте яйцата в голяма купа, използвайки вилица.
  • Добавете ситно нарязаните лук, чесън и бекон. Разбъркайте за кратко.
  • Прибавете сместа с галетата, соса Уорчестър, солта, ригана и черния пипер. Разбъркайте.
  • Добавете каймата и я омесете за кратко, без да прекалявате.
  • Прехвърлете я в подготвената форма и леко притиснете с пръсти.
  • Печете в продължение на 30 минути.
  • През това време покрийте дъното на тавичка с алуминиево фолио.
  • Извадете формата от фурната и с помощта на нож отделете внимателно месото от стените.
  • Обърнете в подготвената тава, намажете с домашния кетчуп и печете в продължение на 30 минути.
  • Оставете венецът от кайма да се охлади за кратко, преди да го нарежете и поднесете.

Приятен апетит!

Снимки: thekitchn.com

Още по темата:
  • Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел
  • Оризова запеканка с кайма и зеленчуци Оризова запеканка с кайма и зеленчуци
  • Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
  • Печени тиквички с кайма, ориз и домати на фурна Печени тиквички с кайма, ориз и домати на фурна
5.0/5 1 оценка

Коментари към Венец от кайма с бекон, лук и чесън

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Венец от кайма с бекон, лук и чесън
    www.framar.bg 
    на 18 December 2025 в 13:00
    Коментирайте "Венец от кайма с бекон, лук и чесън"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
  • Пълнени пилешки гърди в бекон
  • Руладини с бекон на фурна
  • Пълнен праз с кайма (2 варианта)
  • Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
  • Зелеви сарми с кайма, ориз и гъби
  • Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
  • Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
  • Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
  • Бутер баница с кайма
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Специфичен протеин допринася за развитието на псориазисСпецифичен протеин допринася за развитието на псориазис

Специфичен протеин допринася за развитието на псориазис

от 18 дек 2025г.Прочети повече
Епидемия в Куба – расте броят на заразените с комбинация от няколко вирусаЕпидемия в Куба – расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

Епидемия в Куба – расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

от 18 дек 2025г.Прочети повече
Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕССърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

от 18 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 8 дн

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 48 дни, 1 час и 57 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА B.WELL MED - 55

ЕЛЕКТРОНЕН ПОЛУАВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА B.WELL PRO - 30

ПРОТЕИНОВ БАР ПРО БИСКВИТА 85 г * 12 FITSPO

ТОПВЕТ ЖЕНСКО БИЛЕ тинктура 50 мл

ОВЕСЕН БАР БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР ЯГОДОВ ЧИЙЗКЕЙК 70 г * 12 RICE UP!

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Замразиха тумора в крачето на 4-годишно дете вместо операция

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 12:05:08

ТАНТУМ ВЕРДЕ спрей 0.15% 30 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 11:56:55

ЛАКТАЖИН капсули * 10 ЕКОФАРМ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 11:55:20

НАУ ФУДС МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ таблетки 200 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 11:54:33

БЕТАЗОНТРИО 0,500 мг/г + 10 мг/г + 1 мг/г крем 15 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 11:52:47
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival