Шишчета от пилешки дробчета с ябълки на фурна
Необходими продукти:
500 грама пилешки дробчета
2-3 ябълки
2 супени лъжици масло
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешките дробчета, може да ги нарежете, ако предпочитате. Намажете ги с масло.
Ябълките нарежете на парчета с големина по ваш избор и почистете от сърцевината със семената.
Редувайки нанижете подготвените продукти на шишчета, поръсете ги със сол и смлян черен пипер.
Изпечете във фурната при 180-200 градуса, като периодично обръщате.
Поднесете ястието върху листа зелена салата.
Добър апетит!
Снимка: edazdorov.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТО MILLESIME ШАМПОАН ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТА 200 мл.
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 60 мл
ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ 44 CATS PILOU 75 мл
ГАНЧЕВ СОК ЯБЪЛКИ И ЧЕРЕШИ 750 мл
БИСПОЛ СВЕЩ В ЧАША С АРОМАТ НА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА sn71s-20
ХИП БИО ПЮРЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ С ЯБЪЛКА 125 г 4203
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с ябълки за 7 дни
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Енергизиращо смути за изгаряне на мазнините в областта на корема
- Пилешки дробчета с лук
- Ябълка
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Смути с банан, ябълка и портокал
Коментари към Шишчета от пилешки дробчета с ябълки на фурна