Шишчета от пилешки дробчета с ябълки на фурна
Необходими продукти:
500 грама пилешки дробчета
2-3 ябълки
2 супени лъжици масло
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешките дробчета, може да ги нарежете, ако предпочитате. Намажете ги с масло.
Ябълките нарежете на парчета с големина по ваш избор и почистете от сърцевината със семената.
Редувайки нанижете подготвените продукти на шишчета, поръсете ги със сол и смлян черен пипер.
Изпечете във фурната при 180-200 градуса, като периодично обръщате.
Поднесете ястието върху листа зелена салата.
Добър апетит!
Снимка: edazdorov.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ MEMORIES 200 мл
СЛАДКИ СЪНИЩА ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКС
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с ябълки за 7 дни
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Пилешки дробчета с лук
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълков сладкиш с грис
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Лечебната комбинация от мед, ябълков оцет и чесън
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
Коментари към Шишчета от пилешки дробчета с ябълки на фурна