Печени ябълки с масло и канела
Необходими продукти:
- 5-6 средно големи ябълки, нарязани на кубчета
- 2 супени лъжици разтопено масло
- 1 чаена лъжичка канела
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- В малка купичка смесете разтопеното масло с канелата и разбъркайте.
- Прехвърлете ябълковите кубчета в средно голям съд за печене и поръсете с канелената смес.
- Разбъркайте, за да се овкусят равномерно и печете в продължение на 30 минути.
- Оставете печените ябълки да се охладят за кратко и ги поднесете, гарнирани по избор.
Да ви е сладко!
Снимка: happyhealthymama.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ MEMORIES 200 мл
СЛАДКИ СЪНИЩА ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКС
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Ябълков сладкиш с грис
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Лечебната комбинация от мед, ябълков оцет и чесън
- Карамелизирани парченца ябълки със сусам
Коментари към Печени ябълки с масло и канела