Печени ябълки с масло и канела
Необходими продукти:
- 5-6 средно големи ябълки, нарязани на кубчета
- 2 супени лъжици разтопено масло
- 1 чаена лъжичка канела
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- В малка купичка смесете разтопеното масло с канелата и разбъркайте.
- Прехвърлете ябълковите кубчета в средно голям съд за печене и поръсете с канелената смес.
- Разбъркайте, за да се овкусят равномерно и печете в продължение на 30 минути.
- Оставете печените ябълки да се охладят за кратко и ги поднесете, гарнирани по избор.
Да ви е сладко!
Снимка: happyhealthymama.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТО MILLESIME ШАМПОАН ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТА 200 мл.
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 60 мл
ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ 44 CATS PILOU 75 мл
ГАНЧЕВ СОК ЯБЪЛКИ И ЧЕРЕШИ 750 мл
БИСПОЛ СВЕЩ В ЧАША С АРОМАТ НА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА sn71s-20
ХИП БИО ПЮРЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ С ЯБЪЛКА 125 г 4203
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Енергизиращо смути за изгаряне на мазнините в областта на корема
- Ябълка
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Ябълков оцет
Коментари към Печени ябълки с масло и канела