Пилешки дробчета с лук

Необходими продукти:
500 гр пилешки дробчета
2 глави лук (или колкото желаете)
60 мл олио или зехтин
2 с. л. брашно
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете дробчетата и ги нарежете на по-малки парчета, ако прецените. Изсипете ги в гевгир, за да се отцеди водата. Обелете лука и го нарежете на полукръгчета. Оваляйте дробчетата в брашното, подредете ги на един ред в тигана и пържете в силно нагорещено олио около 3 минути, след това обърнете от другата страна. Идва ред на лука - прибавете го, разбъркайте и задушете за още 3 минути на силен огън. Сложете сол на вкус, затворете съда с капак, намалете котлона и оставете ястието да се приготвя още 4-5 минути.
Ако желаете може да добавите морков и/или чушка при приготвянето и да поднесете със соев сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Ползи и вреди на червения лук
- Маринован лук, печен на барбекю
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- При акари, листни въшки и пожълтяване листата на растенията използвайте лучени люспи
- Лучени кръгчета на скара
- Пържена бакла със сусамово масло
Коментари към Пилешки дробчета с лук