Пастет от пилешки черен дроб с кашкавал и зеленчуци

Необходими продукти:
500 грама пилешки черен дроб
300 грама кашкавал
10 грама желатин
150 грама домати
150 грама моркови
150 грама лук
магданоз или други зелени подправки по избор
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Залейте желатина със 150 милилитра студена преварена вода и оставете за час.
Нарежете лука на ситно, доматите нарежете на кубчета, суровите моркови настържете на ситно, кашкавала също.
Лука изпържете до златисто в нагорещено олио. Към него прибавете пилешкия черен дроб, сложете сол на вкус, пържете 10-15 минути, след което охладете.
Сложете съдd с желатина на котлона и нагорещете, но не допускайте да заври. Охладете малко.
С помощта на машинка за мелене не месо смелете черния дроб, прибавете към него морковите, половината от изстиналия желатин и разбъркайте.
Смесете кашкавала с доматите и нарязаните зелени подправки. Към тази комбинация прибавете останалия желатин, разбъркайте.
Сложете половината от черния дроб в подходящ съд, заравнете. Следва ред кашкавал и отново слой от черен дроб. Приберете в хладилника за 5-6 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Див морков
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Как да се справим с белите петна и напукването на доматите?
- Домат
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
Коментари към Пастет от пилешки черен дроб с кашкавал и зеленчуци