Пастет от пилешки черен дроб с кашкавал и зеленчуци

Необходими продукти:
500 грама пилешки черен дроб
300 грама кашкавал
10 грама желатин
150 грама домати
150 грама моркови
150 грама лук
магданоз или други зелени подправки по избор
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Залейте желатина със 150 милилитра студена преварена вода и оставете за час.
Нарежете лука на ситно, доматите нарежете на кубчета, суровите моркови настържете на ситно, кашкавала също.
Лука изпържете до златисто в нагорещено олио. Към него прибавете пилешкия черен дроб, сложете сол на вкус, пържете 10-15 минути, след което охладете.
Сложете съдd с желатина на котлона и нагорещете, но не допускайте да заври. Охладете малко.
С помощта на машинка за мелене не месо смелете черния дроб, прибавете към него морковите, половината от изстиналия желатин и разбъркайте.
Смесете кашкавала с доматите и нарязаните зелени подправки. Към тази комбинация прибавете останалия желатин, разбъркайте.
Сложете половината от черния дроб в подходящ съд, заравнете. Следва ред кашкавал и отново слой от черен дроб. Приберете в хладилника за 5-6 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Салата от моркови и краставици
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Морковено руло с плънка от топено сирене, кашкавал и зелен лук
- За висока плодовитост хапвайте повече моркови
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
Коментари към Пастет от пилешки черен дроб с кашкавал и зеленчуци