Пастет от пилешки черен дроб с кашкавал и зеленчуци

Необходими продукти:
500 грама пилешки черен дроб
300 грама кашкавал
10 грама желатин
150 грама домати
150 грама моркови
150 грама лук
магданоз или други зелени подправки по избор
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Залейте желатина със 150 милилитра студена преварена вода и оставете за час.
Нарежете лука на ситно, доматите нарежете на кубчета, суровите моркови настържете на ситно, кашкавала също.
Лука изпържете до златисто в нагорещено олио. Към него прибавете пилешкия черен дроб, сложете сол на вкус, пържете 10-15 минути, след което охладете.
Сложете съдd с желатина на котлона и нагорещете, но не допускайте да заври. Охладете малко.
С помощта на машинка за мелене не месо смелете черния дроб, прибавете към него морковите, половината от изстиналия желатин и разбъркайте.
Смесете кашкавала с доматите и нарязаните зелени подправки. Към тази комбинация прибавете останалия желатин, разбъркайте.
Сложете половината от черния дроб в подходящ съд, заравнете. Следва ред кашкавал и отново слой от черен дроб. Приберете в хладилника за 5-6 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домат
- Ползи и вреди на червения лук
- Морков
Коментари към Пастет от пилешки черен дроб с кашкавал и зеленчуци