Пържен шаран с лук

Необходими продукти:
800 грама шаран (приблизително)
1 глава лук
сол и подправки на вкус
брашно за панировка
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете шарана, нарежете на парчета. Залейте с вода и оставете така в продължение на 30 минути. След това отцедете водата, изплакнете рибата и подсушете.
Овкусете парчета със сол и подправки по ваш избор, оваляйте ги в пресято брашно и изпържете в нагорещено олио от двете страни, като в началото на силен огън, който после намалете и пържете до готовност.
Обелете лука, нарежете го на малки парчета и изпържете до златисто в отделен съд.
Поднесете го с шарана. За гарнитура може да добавите картофи или ориз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Пържени чушки с чесън и магданоз
Коментари към Пържен шаран с лук