Пържен шаран с лук
Необходими продукти:
800 грама шаран (приблизително)
1 глава лук
сол и подправки на вкус
брашно за панировка
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете шарана, нарежете на парчета. Залейте с вода и оставете така в продължение на 30 минути. След това отцедете водата, изплакнете рибата и подсушете.
Овкусете парчета със сол и подправки по ваш избор, оваляйте ги в пресято брашно и изпържете в нагорещено олио от двете страни, като в началото на силен огън, който после намалете и пържете до готовност.
Обелете лука, нарежете го на малки парчета и изпържете до златисто в отделен съд.
Поднесете го с шарана. За гарнитура може да добавите картофи или ориз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120 27238
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Салата от маслини и лук
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Облекчете синузита с лук
- Пилешки дробчета с лук
Коментари към Пържен шаран с лук