Пикантни пилешки шишчета в чеснова марината
Необходими продукти:
- 500 грама пилешки гърди, нарязани на кубчета
- 1 връзка магданоз, нарязана на ситно
- 2 скилидки чесън, нарязани
- 1 прясно изцеден лимон
- 3 супени лъжици сусамово масло
- 2 чаени лъжички лют червен пипер
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- Смесете всички съставки в голяма купа, покрийте я с фолио и приберете в хладилника за минимум 1 час.
- Загрейте грила на висока температура.
- Разпределете месото върху 4 шишчета.
- Печете за около 10-15 минути или до желаната готовност, като ги обръщате често.
- Поднесете пилешките шишчета топли със салата или гарнитура по избор.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
NURS ЖЕЛИРАНИ КАПСУЛИ С ЛИМОН, МАГДАНОЗ И ЧЕСЪН * 60
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ЧЕСЪН ПЛЮС МАГДАНОЗ капсули 545 мг * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
Коментари към Пикантни пилешки шишчета в чеснова марината