Бързи мариновани домати с чесън и магданоз

Необходими продукти:
1 килограм домати
2 чушки
1 глава чесън
1 връзка магданоз (или друга зелена подправка по избор)
За маринатата:
50 милилитра ябълков оцет
50 милилитра олио
50 грама захар на пясък
1 супена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Измийте доматите, подсушете ги с помощта на кърпа и ги нарежете на дебели кръгчета.
Нарежете на ситно магданоза.
Почистете чушките, обелете чесъна и ги смелете заедно с помощта на блендер (трябва да се получи каша).
В отделен съд смесете оцета, олиото, захарта и солта. За да се разтвори по-бързо захарта, може да затоплите леко маринатата. След това я оставете да се охлади.
Вземете голям чист буркан и започнете да нареждате слоеве в следната последователност: домати, зеленчукова смес, магданоз и продължавате в същия ред до изчерпване на продуктите.
Залейте с готовата марината, затворете съда с капак, разклатете леко и го приберете в хладилника, обръщайки го обратно.
След 8 часа ароматните домати са готови за консумация.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
НовЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Отглеждане на магданоз
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
Коментари към Бързи мариновани домати с чесън и магданоз