Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
Необходими продукти:
- 1 3/4 чаени чаши моркови, обелени и настъргани
- 1 3/4 чаени чаши ябълки, обелени, почистени и настъргани
- 1 3/4 чаени чаши червено цвекло, обелено и настъргано
- 3-4 супени лъжици прясно изцеден сок от лайм /или лимон/
- 1 супена лъжица мед
- 1 супена лъжица пресен корен от джинджифил, ситно настърган
- 2-3 супени лъжици зехтин
- листенца пресен магданоз
Начин на приготвяне:
- В малка купа смесете лимоновия сок, меда и джинджифила. Добавете зехтина и разбъркайте добре.
- В голяма купа смесете настърганите моркови, ябълки и цвекло.
- Поръсете с джинджифиловия дресинг и разпределете в купички.
- Поднесете салатата, гарнирана с листенца пресен магданоз.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЛОДОВ ЧАЙ филтър * 20
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
КАЛИВИТА ОКЕАН 21 разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Енергизиращо смути за изгаряне на мазнините в областта на корема
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
Коментари към Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг