Салата от ряпа и моркови със зелен лук и чеснов сос
Необходими продукти:
300 грама ряпа
150 грама моркови
зелен лук на вкус
3 супени лъжици оризов оцет
3 чаени лъжици захар
2 супени лъжици растително олио
2 скилидки чесън
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете ряпата и морковите на тънки сламки или настържете. Смесете ги в подходяща купа, подсолете на вкус и оставете да престоят около 15 минути.
В отделен съд направете соса, комбинирайки оризовия оцет, захарта, олиото и намачканите или настъргани скилидки чесън.
Прехвърлете ряпата и морковите в салатиера, прибавете към тях нарязан зелен лук и подправете салатата с ароматния сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ДАВИНЕС ВОЛУ ХИДРАТИРАЩ ТВЪРД ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 100 г
ЕУТРОЗИС ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО 500 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
НовОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Бяла ряпа Дайкон (японска ряпа) - видове, състав и полезни свойства
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Чипс от моркови на фурна
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Полезни свойства на ряпата
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
Коментари към Салата от ряпа и моркови със зелен лук и чеснов сос