Салатен дресинг Цезар с аншоа и пармезан

Необходими продукти:
1 жълтък
3 скилидки чесън
1 лимон
1 чаена лъжица дижонска горчица
3 филета аншоа
1/2 чаена чаша зехтин
шепа настърган пармезан
сол и вода по желание
Начин на приготвяне:
Смесете жълтъка със сока от 1 лимон, прибавете чесъна, горчицата и 3 филета аншоа. Разбийте с помощта на блендер, налейте зехтина и малко вода по желание. Накрая добавете настъргания пармезан и разбъркайте всичко.
Сосът е готов.
Добър апетит!
Снимка: receptiki.pro
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
НовАРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
НовБЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Чеснова майонеза със зехтин
- Салата с чери домати, маслини и кедрови ядки
- Чеснов салатен дресинг с мед и горчица
- Сос от извара и сметана със зелен лук
- Портокалов сос с шампанско и мед
- Веган кашу сос
- Салата от домати с елда
- Горчивите салати - модерни и полезни
- Салата от тиквички с орехи
Коментари към Салатен дресинг Цезар с аншоа и пармезан