Салатен дресинг Цезар с аншоа и пармезан

Необходими продукти:
1 жълтък
3 скилидки чесън
1 лимон
1 чаена лъжица дижонска горчица
3 филета аншоа
1/2 чаена чаша зехтин
шепа настърган пармезан
сол и вода по желание
Начин на приготвяне:
Смесете жълтъка със сока от 1 лимон, прибавете чесъна, горчицата и 3 филета аншоа. Разбийте с помощта на блендер, налейте зехтина и малко вода по желание. Накрая добавете настъргания пармезан и разбъркайте всичко.
Сосът е готов.
Добър апетит!
Снимка: receptiki.pro
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Сос Бъфало
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Накиснете листата от глухарче във вода, за да премахнете горчивия им вкус
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Кашкавален сос Бешамел
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Салата от репички с царевица и краставици
- Страхотни домати Конкасе
Коментари към Салатен дресинг Цезар с аншоа и пармезан