Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън
Необходими продукти:
3 супени лъжици заквасена сметана
50 грама пармезан
5 супени лъжици натурално кисело мляко
2-3 филета аншоа
2-3 чаени лъжица винен оцет
1 скилидка чесън
сол и прясно смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете пармезана, чесъна намачкайте и смелете с филето.
След това смесете сметаната с пармезана и киселото мляко, добавете чесновата риба, налейте оцета и подправете със сол и смлян черен пипер на вкус (не забравяйте, че сиренето и аншоата са солени).
Сосът е готов. Той е подходящ не само за салати, но и за макарони.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 + 30 ВИТА ГОЛД
ЕКОТОНУС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО АНШОА + ВИТАМИН Е капсули * 30
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Как да си направим кълнове по най-лесния начин?
- Сос Бъфало
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Салата от маслини и лук
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Рецепти за салати от маруля
- Печени моркови с чесън и пармезан
Коментари към Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън