Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън

Необходими продукти:
3 супени лъжици заквасена сметана
50 грама пармезан
5 супени лъжици натурално кисело мляко
2-3 филета аншоа
2-3 чаени лъжица винен оцет
1 скилидка чесън
сол и прясно смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете пармезана, чесъна намачкайте и смелете с филето.
След това смесете сметаната с пармезана и киселото мляко, добавете чесновата риба, налейте оцета и подправете със сол и смлян черен пипер на вкус (не забравяйте, че сиренето и аншоата са солени).
Сосът е готов. Той е подходящ не само за салати, но и за макарони.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМООСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Хрупкави тиквички на фурна с чесън и пармезан
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Салата от маслини и лук
- Салата от пушена скумрия с рукола и краставици
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Спагети с пармезан и яйца
- Хрупкави пръчици от тиквички с пармезан
- Кошнички от пармезан с пълнеж
- Френски дресинг за зеленчукова салата
Коментари към Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън