Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън

Необходими продукти:
3 супени лъжици заквасена сметана
50 грама пармезан
5 супени лъжици натурално кисело мляко
2-3 филета аншоа
2-3 чаени лъжица винен оцет
1 скилидка чесън
сол и прясно смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете пармезана, чесъна намачкайте и смелете с филето.
След това смесете сметаната с пармезана и киселото мляко, добавете чесновата риба, налейте оцета и подправете със сол и смлян черен пипер на вкус (не забравяйте, че сиренето и аншоата са солени).
Сосът е готов. Той е подходящ не само за салати, но и за макарони.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НовБИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Сос Бъфало
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Накиснете листата от глухарче във вода, за да премахнете горчивия им вкус
- Бърз чипс от пармезан
- Печени аспержи с пармезан
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
Коментари към Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън