Бобен пастет с орехи
Необходими продукти:
2 чаени чаши боб
70 грама орехи
3 - 4 глави лук
4 - 5 скилидки чесън
магданоз
олио
Начин на приготвяне:
Сварете фасула до готовност. Прецедете го с помощта на гевгир (водата не изхвърляйте).

Нарежете лука на едро (всяка глава на няколко парчета)

и го сложете в тиган, подмазан с олио да се задуши.

След това последователно смелете магданоза, орехите, готовия лук, сварения фасул и чесъна. Смесете всичко, сложете сол на вкус, олио и разбъркайте добре.

Ако пастетът ви се струва прекалено сух, добавете малко от водата, в която се е варил бобът. Още веднъж разбъркайте старателно, изсипете ястието в красив съд и поръсете с нарязан магданоз, кориандър или друга зеленина, каквато предпочитате.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Орехи - ползи и вреди
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Орех, Обикновен орех
- Хрупкави овесени крекери с орехи
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Черен орех
Коментари към Бобен пастет с орехи