Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза
Необходими продукти:
- сварено пилешко филе
- орехови ядки
- чесън
- майонеза
- черен пипер
- сол
Точно колко от посочените продукти ще използвате определете според личните си вкусови предпочитания и желаното количество готов пастет. Съобразете също и консистенцията, за да може ястието лесно да се намазва върху филия.
Начин на приготвяне:
Сварете пилешкото филе и го накъсайте на малки части, като си помагате с вилица.

Разбира се, вариант е да използвате и блендер, за да смелите.


Смелете и орехите.

Прибавете ги при месото.

Подправете на вкус.

Следва майонезата.

Ситно настъргания чесън.

И разбъркайте всичко.

Пастетът е готов.

Съветваме ви да не прекалявате с чесъна и орехите - вкусът им не трябва да бъде натрапчив.


Добър апетит!
Снимки: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СКРАБ ФИЛОСОФИЯ 250 г
АНТИПАРАЗИТ БИЛКОВА СМЕС 200 г
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ №19 МЕНОПАУЗА 30 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 6.6 ТЪМЕН МАХАГОН
АРГАНИА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ СЪС SPF 30 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки гърди с фурми
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Пълнени камби с пилешко филе и моцарела
- Пълнени домати с пилешко филе и кашкавал
- Бразилски орех за здраве и стройна фигура
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Пържоли от пиле с гъби и марсала
- Запеканка от пълнени домати с пилешки гърди в сметанов сос
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
Коментари към Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза