Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза

Необходими продукти:
- сварено пилешко филе
- орехови ядки
- чесън
- майонеза
- черен пипер
- сол
Точно колко от посочените продукти ще използвате определете според личните си вкусови предпочитания и желаното количество готов пастет. Съобразете също и консистенцията, за да може ястието лесно да се намазва върху филия.
Начин на приготвяне:
Сварете пилешкото филе и го накъсайте на малки части, като си помагате с вилица.
Разбира се, вариант е да използвате и блендер, за да смелите.
Смелете и орехите.
Прибавете ги при месото.
Подправете на вкус.
Следва майонезата.
Ситно настъргания чесън.
И разбъркайте всичко.
Пастетът е готов.
Съветваме ви да не прекалявате с чесъна и орехите - вкусът им не трябва да бъде натрапчив.
Добър апетит!
Снимки: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ЖЕНАТА 20 мл.
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 8.1 СВЕТЪЛ ПЕПЕЛНО РУС
Е ЛЕК ДАЙВА МЕХЛЕМ С ОРЕХОВИ ЛИСТА ЗА УМОРЕНИ КРАКА 20 мл
ХЕРБАЛКАН ПАРАБАЛАНС БЕЗ АЛКОХОЛ тинктура 50 мл
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СКРАБ ФИЛОСОФИЯ 250 г
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ОРЕХ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Орехи - ползи и вреди
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
- Пилешко филе Капрезе
Коментари към Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза