Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза
Необходими продукти:
- сварено пилешко филе
- орехови ядки
- чесън
- майонеза
- черен пипер
- сол
Точно колко от посочените продукти ще използвате определете според личните си вкусови предпочитания и желаното количество готов пастет. Съобразете също и консистенцията, за да може ястието лесно да се намазва върху филия.
Начин на приготвяне:
Сварете пилешкото филе и го накъсайте на малки части, като си помагате с вилица.
Разбира се, вариант е да използвате и блендер, за да смелите.
Смелете и орехите.
Прибавете ги при месото.
Подправете на вкус.
Следва майонезата.
Ситно настъргания чесън.
И разбъркайте всичко.
Пастетът е готов.
Съветваме ви да не прекалявате с чесъна и орехите - вкусът им не трябва да бъде натрапчив.
Добър апетит!
Снимки: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 6.6 ТЪМЕН МАХАГОН
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
ГОТОВА КОМБИНАЦИЯ ПРИ ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО 20 мл LES FLEURS DE BACH
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА РЕШИТЕЛНОСТ 20 мл.
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Орехи - ползи и вреди
- Против косопад втривайте отвара от орехи в корените на косата
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Пилешко филе в сос от бяло вино с гъби
- Пилешко филе с кашкавал и майонеза
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
Коментари към Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза