Гъбен пастет с пилешко, яйца, кашкавал и заквасена сметана

Необходими продукти:
100 грама пушено пилешко месо
5 яйца
300 грама кашкавал
200 грама заквасена сметана
500 грама мариновани гъби
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата, отцедете течността от гъбите и ги измийте под течаща вода. Сложете двата продукта в блендер, добавете заквасената сметана, кашкавала (може да го настържете предварително), пушеното пилешко (нарязано на парчета) и подправете на вкус.
Смелете всички продукти до получаването на гъста каша. По желание може да налеете малко от гъбената марината, но не прекалявайте, консистенцията не трябва да става течна.
Поднесете пастета върху филия препечен хляб.
Да ви е вкусно!
Снимка: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пилешко филе в млечен сос с лимон и каперси
- Пилешко филе с мед и горчица
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пилешко филе с кашкавал и майонеза
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
Коментари към Гъбен пастет с пилешко, яйца, кашкавал и заквасена сметана