Гъбен пастет с пилешко, яйца, кашкавал и заквасена сметана
Необходими продукти:
100 грама пушено пилешко месо
5 яйца
300 грама кашкавал
200 грама заквасена сметана
500 грама мариновани гъби
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата, отцедете течността от гъбите и ги измийте под течаща вода. Сложете двата продукта в блендер, добавете заквасената сметана, кашкавала (може да го настържете предварително), пушеното пилешко (нарязано на парчета) и подправете на вкус.
Смелете всички продукти до получаването на гъста каша. По желание може да налеете малко от гъбената марината, но не прекалявайте, консистенцията не трябва да става течна.
Поднесете пастета върху филия препечен хляб.
Да ви е вкусно!
Снимка: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешки гърди с фурми
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Пълнени камби с пилешко филе и моцарела
- Пълнени домати с пилешко филе и кашкавал
- Пържоли от пиле с гъби и марсала
- Запеканка от пълнени домати с пилешки гърди в сметанов сос
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Картофени хармоники
- Пилешки хапки с орехи, кашкавал и маслини
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
Коментари към Гъбен пастет с пилешко, яйца, кашкавал и заквасена сметана