Бобен пастет с орехи
Необходими продукти:
2 чаени чаши боб
70 грама орехи
3 - 4 глави лук
4 - 5 скилидки чесън
магданоз
олио
Начин на приготвяне:
Сварете фасула до готовност. Прецедете го с помощта на гевгир (водата не изхвърляйте).
Нарежете лука на едро (всяка глава на няколко парчета)
и го сложете в тиган, подмазан с олио да се задуши.
След това последователно смелете магданоза, орехите, готовия лук, сварения фасул и чесъна. Смесете всичко, сложете сол на вкус, олио и разбъркайте добре.
Ако пастетът ви се струва прекалено сух, добавете малко от водата, в която се е варил бобът. Още веднъж разбъркайте старателно, изсипете ястието в красив съд и поръсете с нарязан магданоз, кориандър или друга зеленина, каквато предпочитате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
СУИС ЕНЕРДЖИ КОМПЛЕКТ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 1 ДЕТОКС капсули * 14 + СТЪПКА 2 СЛИМ капсули * 45 + СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовГЛИКОРАВНИН капсули 425 мг * 30 МИРТА МЕДИКУС
АМИКС КАРБ БЛОКЕР капсули * 90
ЛИНДА РЕН ДИЕТ КАРБОБЛОК БЯЛ БОБ капсули * 60 037548
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Орехи - ползи и вреди
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Черен орех
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
Коментари към Бобен пастет с орехи