Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз
Необходими продукти:
- 200 грама кори за баница
- 50 грама масло
- 250-300 грама сварено и накъсано пилешко месо
- 150-200 грама настърган кашкавал
- 3-4 скилидки чесън
- половин връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото, добавете нарязани ситно скилидки чесън и разбъркайте. Намаслете и сгорещете тиган, прегънете корите на четири.
Намажете с чесновата смес, гарнирайте с пилешкото, кашкавала и магданоза. Подгънете краищата и запечете баничките от двете страни. Поднесете топли и си хапнете.
Добър апетит!
Източник: www.seriouseats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ДЕЗЪРТ капсули * 100
КАЛИВИТА МУЛТИВИТАМИНИ ВИТАЛ ЗА КРЪВНА ГРУПА А таблетки * 90
БИОДОКТОР УРО солуцио 50 мл.
ТЕРАНОВА КОМПЛЕКС ВОЛЛАГЕН И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА капсули * 50
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
ГРЕВИЯ КИДНИ ХОУП ЧЕРЕША + МАГДАНОЗ + ВИТАМИНИ B6/B5 капсули * 60
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
Коментари към Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз