Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз

Необходими продукти:
- 200 грама кори за баница
- 50 грама масло
- 250-300 грама сварено и накъсано пилешко месо
- 150-200 грама настърган кашкавал
- 3-4 скилидки чесън
- половин връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото, добавете нарязани ситно скилидки чесън и разбъркайте. Намаслете и сгорещете тиган, прегънете корите на четири.
Намажете с чесновата смес, гарнирайте с пилешкото, кашкавала и магданоза. Подгънете краищата и запечете баничките от двете страни. Поднесете топли и си хапнете.
Добър апетит!
Източник: www.seriouseats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
СУОНСЪН МАГДАНОЗ капсули 650 мг * 90
ПРОМОБИОХЕРБА ВОДНИ КАПСУЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ * 100
МАГДАНОЗ капсули 450 мг * 100 NATURE'S WAY
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ 280 г
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с мед и горчица
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз