Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз
Необходими продукти:
- 200 грама кори за баница
- 50 грама масло
- 250-300 грама сварено и накъсано пилешко месо
- 150-200 грама настърган кашкавал
- 3-4 скилидки чесън
- половин връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото, добавете нарязани ситно скилидки чесън и разбъркайте. Намаслете и сгорещете тиган, прегънете корите на четири.
Намажете с чесновата смес, гарнирайте с пилешкото, кашкавала и магданоза. Подгънете краищата и запечете баничките от двете страни. Поднесете топли и си хапнете.
Добър апетит!
Източник: www.seriouseats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТЕРАНОВА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА КОМПЛЕКС капсули * 50
ХАЙЪР НЕЙЧЪР УАЙС УОМЪН - МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
УРОФИТ таблетки * 120 ТОШКОВ
УРИКЛАР капсули * 30
БИОЪРТ ВИТАМИНИКА ДЕЛИКАТЕН ЛЕК КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
НовНОРМАЦЕЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Отглеждане на магданоз
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
Коментари към Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз