Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз

Необходими продукти:
- 200 грама кори за баница
- 50 грама масло
- 250-300 грама сварено и накъсано пилешко месо
- 150-200 грама настърган кашкавал
- 3-4 скилидки чесън
- половин връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото, добавете нарязани ситно скилидки чесън и разбъркайте. Намаслете и сгорещете тиган, прегънете корите на четири.
Намажете с чесновата смес, гарнирайте с пилешкото, кашкавала и магданоза. Подгънете краищата и запечете баничките от двете страни. Поднесете топли и си хапнете.
Добър апетит!
Източник: www.seriouseats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
КИДНИ БЛАДЪР капсули 465 мг * 100 NATURE'S WAY
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Булгур с пилешко и зеленчуци
Коментари към Чеснови банички на тиган с пилешко, кашкавал и магданоз