Пилешки хапки с кашкавал и магданоз

Необходими продукти:
500 грама пилешко филе
4 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици олио
2 супени лъжици вода
3 чаени лъжици сух лук
1,5 чаена лъжица подправки (за пиле)
1/2 чаена лъжица черен пипер
1/4 чаена лъжица сух копър
1/2 чаена лъжица чесън на прах
1 чаена чаша галета
1 чаена чаша накълцан магданоз
0,5 чаена чаша настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете и нарежете на парчета. Смесете лимоновия сок, водата, олиото и подправките и мариновайте месото в тази комбинация за няколко часа. След това отцедете маринатата.
Смесете галетата, магданоза и настъргания кашкавал. Оваляйте в тази смес хапките и изпържете до образуването на златиста коричка. Поднесете с любимия си сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА МАГДАНОЗ + ХРОМ 50 мл
НовЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ХЕРБАЛКАН АДРЕНАЛ БАЛАНС тинктура 50 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на магданоз
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Магданоз
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Кашкавален сос Бешамел
- Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
Коментари към Пилешки хапки с кашкавал и магданоз