Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз
Необходими продукти:
130 грама брашно
300 милилитра прясно мляко
150 грама кашкавал
1 яйца
връзка магданоз
1 чаена лъжица сода
1 чаена лъжица захар
1 чаена лъжица сол
1 супена лъжица олио
50 грама масло
1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Измийте магданоза с топла вода, подсушете го и нарежете на ситно.
Настържете кашкавала.
Пресейте брашното.
Намачкайте чесъна.
Разбийте яйцата със солта и захарта.
Затоплете прясното мляко и го налейте в съда с яйцата. Разбъркайте и добавете настъргания кашкавал, чесъна, нарязания магданоз и олиото.
Разбийте всичко и от полученото тесто изпечете палачинки в намаслен нагорещен тиган.
Готовите намазвайте с масло.
Добър апетит!
Снимки: cookinglife.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 500 г
МИКС ЗА ПАЛАЧИНКИ 320 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 300 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СЛАДКИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 320 г ЗДРАВНИЦА
ЦЕКОТЕК УРЕД ЗА ПАЛАЧИНКИ FUN CREPESTONE 08009
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Палачинките на баба
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Палачинки със суроватка вместо мляко
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Рецепти за палачинки с царевично брашно
Коментари към Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз