Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз

Необходими продукти:
130 грама брашно
300 милилитра прясно мляко
150 грама кашкавал
1 яйца
връзка магданоз
1 чаена лъжица сода
1 чаена лъжица захар
1 чаена лъжица сол
1 супена лъжица олио
50 грама масло
1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Измийте магданоза с топла вода, подсушете го и нарежете на ситно.

Настържете кашкавала.

Пресейте брашното.

Намачкайте чесъна.

Разбийте яйцата със солта и захарта.

Затоплете прясното мляко и го налейте в съда с яйцата. Разбъркайте и добавете настъргания кашкавал, чесъна, нарязания магданоз и олиото.

Разбийте всичко и от полученото тесто изпечете палачинки в намаслен нагорещен тиган.

Готовите намазвайте с масло.


Добър апетит!
Снимки: cookinglife.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Отглеждане на магданоз
- Палачинките на баба
- Солени палачинки с лапад, сирене и копър
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Рецепти за палачинки с царевично брашно
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Спаначени палачинки с месна плънка
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз