Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз

Необходими продукти:
130 грама брашно
300 милилитра прясно мляко
150 грама кашкавал
1 яйца
връзка магданоз
1 чаена лъжица сода
1 чаена лъжица захар
1 чаена лъжица сол
1 супена лъжица олио
50 грама масло
1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Измийте магданоза с топла вода, подсушете го и нарежете на ситно.

Настържете кашкавала.

Пресейте брашното.

Намачкайте чесъна.

Разбийте яйцата със солта и захарта.

Затоплете прясното мляко и го налейте в съда с яйцата. Разбъркайте и добавете настъргания кашкавал, чесъна, нарязания магданоз и олиото.

Разбийте всичко и от полученото тесто изпечете палачинки в намаслен нагорещен тиган.

Готовите намазвайте с масло.


Добър апетит!
Снимки: cookinglife.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
ПРОМОБАТЕРИ НУТРИШЪН СМЕС ЗА ПАЛАЧИНКИ 500 гр. ОВКУСЕНА
МИКС ЗА ПАЛАЧИНКИ 320 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 300 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СЛАДКИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 320 г ЗДРАВНИЦА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Кашкавален сос Бешамел
- Палачинки с рикота и ябълки
- Спаначени палачинки с овесени ядки и зеленчукова плънка
- Сок от магданоз с мед и лимон
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Креп Сюзет - френски десерт от палачинки фламбе с портокалово-конячен сос
- Питка от кашкавал с яйца и сметана (на тиган)
Коментари към Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз