Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз
Необходими продукти:
130 грама брашно
300 милилитра прясно мляко
150 грама кашкавал
1 яйца
връзка магданоз
1 чаена лъжица сода
1 чаена лъжица захар
1 чаена лъжица сол
1 супена лъжица олио
50 грама масло
1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Измийте магданоза с топла вода, подсушете го и нарежете на ситно.
Настържете кашкавала.
Пресейте брашното.
Намачкайте чесъна.
Разбийте яйцата със солта и захарта.
Затоплете прясното мляко и го налейте в съда с яйцата. Разбъркайте и добавете настъргания кашкавал, чесъна, нарязания магданоз и олиото.
Разбийте всичко и от полученото тесто изпечете палачинки в намаслен нагорещен тиган.
Готовите намазвайте с масло.
Добър апетит!
Снимки: cookinglife.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ФИТНЕС ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 800 гр.
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 600 гр.
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БАТЕРИ НУТРИШЪН СМЕС ЗА ПАЛАЧИНКИ 500 гр. ОВКУСЕНА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г 042004 FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Отглеждане на магданоз
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Рецепти за палачинки с царевично брашно
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Креп Сюзет - френски десерт от палачинки фламбе с портокалово-конячен сос
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Подобрете зрението си с кисело мляко и магданоз
Коментари към Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз