Как да си направим дантелени палачинки

В старанието си да сътворим не само вкусни, но и красиви и интересни на външен вид ястия, развихряме въображението си максимално. Разбира се, настроението, което ще отпечатаме в чинията, е от особено значение и то винаги е изписано върху готовото ястие, затова е добре да готвим с усмивка. За да бъдат крайните резултати перфектни, може да ни помогнат идеи и експерименти, изпробвани от други хора. Пречупвайки ги през собствената си призма, със сигурност ще бъдат единствени и оригинални.
Предлагаме ви да си откраднете следващата палачинкова хрумка и да сътворите най-нежната закуска за семейството.
Тестото за нея е стандартно за палачинки. За да получите дантелен ефект, налейте сместа в пластмасова бутилка, която затворете и пробийте на произволно място. Вариант е да използвате и шише с дозатор, например от кетчуп, или просто фуния.
С помощта на някое от посочените приспособления "нарисувайте" палачинки директно в нагорещен намазнен тиган.
Действайте бързо, като първо очертаете контурите, които след това запълнете с тестото, оформяйки фигури и форми, каквито ви подсказват въображението и настроението.
Съветваме ви температурата на котлона да не бъде висока.
Да ви е дантелено :)
Източник: melissa-li.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- Палачинки без яйца
- Палачинките на баба
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Солени палачинки с лапад, сирене и копър
- Палачинки от коприва с прясно мляко
- Рецепти за палачинки с царевично брашно
- Мини палачинки с домашно ягодово сладко
- Спаначени палачинки с месна плънка
- Креп Сюзет - френски десерт от палачинки фламбе с портокалово-конячен сос
- Палачинки със суроватка вместо мляко
Коментари към Как да си направим дантелени палачинки