Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Хлебно ньоки с бекон

Хлебно ньоки с бекон

от 19 фев 2019г., обновено на 03 юни 2019г.
Хлебно ньоки с бекон - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 500 грама стар хляб
  • 200 милилитра прясно мляко
  • 1 глава лук
  • 100 грама бекон
  • 3 супени лъжици краве масло
  • 3 супени лъжици брашно
  • 2 яйца
  • 3 супени лъжици магданоз
  • сол, индийско орехче, черен пипер


Начин на приготвяне:

Нарежете хляба на кубчета със страна 1 сантиметър, залейте ги с прясното мляко за 15 минути.

Междувременно накълцайте лука, изпържете го за 7 минути в маслото, добавете наситнения магданоз, разбъркайте и отстранете съда от котлона.

Разбийте двете яйца с подправки на вкус, бекона нарежете на кубчета, изсипете при лука с магданоза, добавете хляба и разбъркайте до еднородност.

Тестото трябва да бъде гъсто. Ако се получи много течно, добавете пресято брашно.

Сложете около 2 литра вода да кипне, подсолете я. С мокри ръце направете малки топчета от тестото и ги пуснете във врящата течност. Гответе ги на слаб огън в продължение на 20 минути.

Поднесете като гарнитура към месни ястия със сос.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rerecept.ru

Още по темата:
  • Задушена царевица с бекон и кашкавал в хлебно гювече Задушена царевица с бекон и кашкавал в хлебно гювече
  • Тостери с бекон и домати Тостери с бекон и домати
  • Пудинг от стар хляб с бекон и зелен лук Пудинг от стар хляб с бекон и зелен лук
  • Вкусни хлебчета с бекон и кашкавал Вкусни хлебчета с бекон и кашкавал
5.0/5 1 оценка

Коментари към Хлебно ньоки с бекон

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Хлебно ньоки с бекон
    www.framar.bg 
    на 07 August 2025 в 02:43
    Коментирайте "Хлебно ньоки с бекон"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
  • Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
  • Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
  • Пълнени пилешки гърди в бекон
  • Супа от царевица с бекон и картофи
  • Да разбием заблудите - хляба
  • Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
  • Руладини с бекон на фурна
  • Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
  • Класическа рецепта за чабата
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 21 дни, 13 часа и 25 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2142 дни, 10 часа и 57 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 26 дни, 16 часа и 48 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 28 дни, 16 часа и 25 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 33 дни, 14 часа и 44 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 40 дни, 10 часа и 54 мин.
Всички

АНКЕТА

Да се увеличи ли потребителската такса за здравноосигурените лица

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН КРЕАТИН ЕКСПЛОУД 500 г ВКУСОВЕ

ЛЕКОКЛАР 250 mg/5 ml гранули за перорална суспензиия 60 мл

ОЛИМП ЛАБС ГОЛД ЛУТЕИН капсули * 30

ОЛИМП ЛАБС CLA + ЗЕЛЕН ЧАЙ + L-КАРНИТИН капсули * 60

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН DAA ЕКСТРИЙМ ПРОЛАКТ БЛОК таблетки * 60

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

УРОГАРД капсули * 30 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 17:22:06

БИОЗИН ПРОБИОТИК ФЕМ капсули * 15

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 17:21:30

БЕТАСЕРК таблетки 16 мг * 60 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 17:19:56

БЕТАСЕРК таблетки 16 мг * 60 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 17:17:27

ЦИТИБАК капсули * 30 НАТУРФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 17:16:21
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival