Рулца от хляб с бекон и яйце

Необходими продукти:
- 6 филийки хляб за сандвичи /пресен/
- 6 резена бекон
- 1 супена лъжица масло
- 1 голямо яйце
- 2 супени лъжици прясно мляко
- щипка сол
Начин на приготвяне:
- Изрежете кората на хляба и леко разточете всяка филийка около 5-6 пъти.
- Разбийте яйцето в голяма плитка чиния и добавете прясното мляко и солта. Разбъркайте с вилица.
- Запечете лентите бекон в голям тиган на силен огън, докато покафенеят, но без да стават хрупкави. Не добавяйте мазнина.
- Поставете по една от тях в средата на всяка филийка и я навийте на руло.
- Почистете тигана и разтопете маслото на средно силен огън.
- Потопете рулцата в яйчената смес и ги оваляйте, за да се покрият равномерно.
- Изпържете ги за около 3-4 минути, като ги обръщате, докато придобият златисто кафяв цвят от всички страни.
- Поднесете ги топли, гарнирани с любим сос.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Цветни рулца от тортила питки
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Ръжени сандвичи с авокадо и яйца
- Хляб с ябълка, мед, мащерка и семена
- Оризово руло с шунка и зеле
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Запечени пресни картофи с бекон и зеленчуци
Коментари към Рулца от хляб с бекон и яйце