Рулца от хляб с бекон и яйце

Необходими продукти:
- 6 филийки хляб за сандвичи /пресен/
- 6 резена бекон
- 1 супена лъжица масло
- 1 голямо яйце
- 2 супени лъжици прясно мляко
- щипка сол
Начин на приготвяне:
- Изрежете кората на хляба и леко разточете всяка филийка около 5-6 пъти.
- Разбийте яйцето в голяма плитка чиния и добавете прясното мляко и солта. Разбъркайте с вилица.
- Запечете лентите бекон в голям тиган на силен огън, докато покафенеят, но без да стават хрупкави. Не добавяйте мазнина.
- Поставете по една от тях в средата на всяка филийка и я навийте на руло.
- Почистете тигана и разтопете маслото на средно силен огън.
- Потопете рулцата в яйчената смес и ги оваляйте, за да се покрият равномерно.
- Изпържете ги за около 3-4 минути, като ги обръщате, докато придобият златисто кафяв цвят от всички страни.
- Поднесете ги топли, гарнирани с любим сос.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за домашен хляб без месене (от бяло брашно и от пълнозърнесто със семена)
- Пилешки гърди с фурми
- Ягодово руло
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Кюфтета от хляб и коприва
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Хлебен пудинг
- Картофени рулца в тесто
Коментари към Рулца от хляб с бекон и яйце